Websites ontwikkelen aangepast voor mobiele apparaten, daar zijn we sterk in.

Wij maken u niet alleen een aantrekkelijke website, maar een website die ook scoort in Google. Voor het beheer van uw website kan u rekenen op ons gebruiksvriendelijk CMS systeem.

website op iMac

Van ontwerp tot lancering, doordacht en overzichtelijk.

Samen met u bespreken we de noden van uw website en gaan aan de slag om het concept uit te werken. Dit kan gaan van kleine websites voor de bakker om de hoek, tot een online platform voor verenigingen en bedrijven. Afhankelijk van uw doelpubliek worden layout en navigatie aangepast zodat het gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is voor de bezoeker.

Indien nodig kan er door ons de nodige foto's genomen worden die de website ondersteunen en extra aantrekkelijk kunnen maken.

Mobiel internet is populairder dan via laptop of PC!

Recent onderzoek toont aan dat 40% van website bezoeken gebeurd via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Dus een website die geoptimaliseerd is voor smartphones en tablets is geen optie meer maar een must!
Alle websites die wij bouwen zijn responsive websites. Een mooi woord voor websites die aangepast zijn voor mobiele apparaten.

Wist je dat Google websites die aangepast zijn voor mobiel, hoger rangschikt dan websites die niet aangepast zijn?

grafiek mobiel internet

Verschillende facetten van webdevelopment.

domeinnaam registratie icoon

Domein registratie

Een domeinnaam is onmisbaar bij een website, wij kunnen uw gewenste domeinnaam vastleggen op jouw naam.

webhosting icoon

Hosting

Websites draaien op servers zodat deze bereikbaar zijn. Deze hosting kunnen wij voor u verzorgen.

CMS systeem icoon

CMS-systeem

Aanpassingen aan uw website doet u makkelijk zelf, dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS-systeem.

sociale media icoon

Sociale media

Facebook, twitter, instagram... Bouw een band met klanten en laat hen zien wat je bedrijf allemaal in huis heeft. Wij helpen u een handje.

webshop icoon

Webshops

Uw eigen online winkel die klanten aantrekt is belangrijk, daarom dat u ook bij ons terecht kan voor uw e-commerce avontuur.

seo icoon

Google SEO

Een goede zichtbaarheid Google is onmisbaar, vandaar dat zoekmachine optimalisatie niet vergeten mag worden. Wij bouwen de website met dit in gedachten.