Indrukwekkend drukwerk van naamkaartjes tot catalogi.

Zoals het spreekwoord zegt, "Je hebt maar 1 eerste indruk". Dus zorg dat het een goede indruk is.
Vandaar dat uw drukwerk zo belangrijk is. Het is het enige communicatiemiddel die mensen van heel dichtbij ervaren.

Huisstijl voor Klusjes Marnix

Naamkaartjes, enveloppes en briefpapier, laat niets aan het toeval over.

Studies tonen aan dat als u uw facturen verstuurd op briefpapier die professioneel zijn opgemaakt, deze ook vlugger betaald worden. Ook zal de klant onmiddelijk de factuur herkennen tussen de andere post dankzij de enveloppes met uw logo. Uiteraard mogen we de naamkaartjes niet vergeten. Want ook in deze digitale wereld is deze kleine representatie onmisbaar en veel gebruikt.

Wij hebben flyers en Affiches nodig voor onze party.

Wie een evenement organiseert wil dat iedereen het weet. De beste manier is om overal affiches op te hangen en flyers uit te delen. Wij kunnen voor u een opvallend ontwerp maken voor uw evenement. Ook de ingangstickets kunnen wij voor u ontwerpen en drukken. Al dan niet voorzien van een afscheurstrook of volgnummer.

Flyers zijn ook ideaal om meer publiciteit te maken voor uw zaak of om tijdelijke promoties aan te kondigen.
Deze kunnen ook verdeeld worden via Bpost of andere reclame bedelingen.

Wij kunnen affiches leveren in fullcolor tot formaat B1 (1000 x 700 mm),

Ik wil extra effect in mijn drukwerk met spotlak, kan dit?

Spotlak drukwerk Ja dat kan! Het overgrote deel van ons drukwerk kan geleverd worden met extra spotlak. Voor mensen die spotlak niet kennen, spotlak is een druktechniek waarbij het drukwerk mat wordt gedrukt. Daarna worden bepaalde delen blinkend gemaakt. Die delen kunnen een logo of foto zijn, of helemaal iets anders.

Daarnaast zijn andere afwerkingsmogelijkheden zoals blindpregen en foilprint. Ook rillen, scheurstroken en nummering zijn extra zaken die aan uw drukwerk kunnen toegevoegd worden. Aan u de keuze!