Je logo als krachtig communicatiemiddel.

Is een logo echt nodig?

een verzameling van bekende logo'sWij denken van wel. Want een logo zorgt voor een herkenbaarheid van uw bedrijf of organisatie. Een goed ontworpen logo die bruikbaar is op alle communicatiemiddelen zoals het drukwerk, de voertuigen,de werkkledij of uw website straalt professionalisme uit. Dit kan potentiële klanten over de streep halen. Het geeft potentiële klanten vertrouwen in uw bedrijf. Zeker voor starters is dit iets wat uitermate belangrijk is. Zorg ervoor dat u in het oog springt en dat de mensen u op een positieve manier onthouden. Dit is de basis voor al uw verdere communicatie.
Stel je voor dat een bedrijf zoals Coca Cola hier niet zou hebben over nagedacht...

 

Een logo krijgt vorm in verschillende stappen.

Bij Grafical vinden we het van het allergrootste belang dat uw logo de boodschap onmiddelijk en duidelijk overbrengt. Een eerste indruk weet u wel...
Daarom bespreken wij eerst samen met u aan welke specificaties het logo moet voldoen. Zo zijn kleuren,stijl en vormen zeer typerende eigenschappen van een logo. En dit moet uiteraard goed aanvoelen.

Bent u een starter? Vraag naar onze voordelige starterspakketten!

Met die inputs die u ons aangeeft, gaan we aan de slag om enkele verschillende versies van het logo te maken. We leggen u dit voor, u geeft aan wat u goed en minder goed vind. Wij verwerken deze zaken in een volgende versie indien nodig.

Als dit klaar is, en u tevreden bent over het logo, dan maken wij 3 kleur versies van het logo. Een full-color versie (voor website of mailing) , een grijswaarde versie (voor zwart/wit drukwerk), een 1 kleur versie (om 1 kleurige publiciteit zoals T-shirts of sweaters)

Logo ontwerp Vansteenberghe

Zo kan u het logo gemakkelijk gebruiken voor alle toepassingen.

Gebruik je logo overal zonder kwaliteitsverlies.

Onze logo's worden ontworpen in vector-formaat waardoor uw logo onbeperkt te schalen is zonder kwaliteitsverlies. Dat is nodig wanneer u uw logo naast uw website of naamkaartjes ook op uw auto wilt hebben of eventueel op de gevel van uw bedrijfsgebouw.

Vervolledig je uitstraling met een goed uitgewerkte huisstijl.

Een logo is een goede start voor de herkenbaarheid van je zaak. Dit logo plaats je best op alle communicatie die u voor uw bedrijf maakt. Dat doet u best door een bijpassende huisstijl toe te passen op al uw communicatie.

De facturen, naamkaartjes en andere reclame krijgen allemaal één en dezelfde look, die typerend is voor uw bedrijf.
Als ze ooit een naamkaartje van u gekregen hebben, en maanden later uw bestelwagen in dezelfde stijl zien rondrijden, moet bij hen onmiddelijk een lampje branden. "Hey, dat ken ik !"
En daar zorgen wij voor via een mooie huisstijl. Ieder detail tot in de puntjes verzorgd.

Huisstijl ontwerp door grafical