Publiciteit op gevels, bestelwagens of T-shirts.

Uw bedrijfspand, winkel of wagenpark laat een eerste indruk na van uw bedrijf, product of dienst. Dus zorg dat deze goed zit. Met een opvallende binnen of buitenreclame zullen potentiële klanten u sneller vinden, en uw imago versterken.

Wij leveren zowat alles op het gebied van binnen- en buitenreclame. Wij adviseren graag over de juiste, doeltreffende oplossing. Het ontwerp, de materiaalkeuze en de montage zijn bij ons in goede handen.

Als je aan binnen- en buitenreclame denkt, denk je onder andere aan:

doosletters Brachelius

Licht- & gevelreclame

Opvallende gevelreclame, dankzij doosletters in metaal of kunstof krijgt u een mooi ogende gevel. Eventueel voorzien van directe of indirecte verlichting.

belettering Travel1

Bedrijfsvoertuig beletteren

Uw bedrijfswagen heeft een groot potentieel als rijdend visitekaartje. Dit kan van eenvoudige snijletters tot full-color car wraps.

Vlaggen en masten Richa Oudenaarde

Vlaggen & vlaggenmasten

Met paalbanieren of vlaggenmasten krijgt u een klassevolle voorstelling aan de ingang van uw bedrijf.

spandoekframe Simbrai

Spandoeken & frames

Spandoeken kan u voor allerlei festiviteiten gebruiken, Een spandoek in frame is een duurzame en lichte oplossing voor gevel- en vrijstaande reclame.

dibond borden Sidalux voor Hubo

Reclameborden & panelen

Reclameborden in Dibond of Forex zijn nog steeds één van de beste reclamedragers. Zowel op sportterreinen als industrieterreinen.

T-shirts jeugdraad Brakel

Textiel bedrukkingen

Bij ons kan je terecht voor het leveren en bedrukken van bedrijfs-, promotie-, werk- en sportkledij. En dit in kleine en grotere oplages.

zandstraalfolie bij Adcent Kantoor Brakel

Privacy films

Om inkijk van buitenaf te verminderen zonder veel licht te verliezen is zandstraalfolie de ideale oplossing. Eventueel met uitgesneden vormen of letters.

flesopeners Hondenkapsalon Petra

Relatiegeschenken

een kleine attentie voor uw klanten, maar een grote reclame zichtbaarheid voor uw bedrijf. Van balpennen,lanyards tot aanstekers. Eventueel in meerkleurendruk.

interieur belettering Adcent

Indoor- & beursreclame

Roll-up banners of presentatiewanden voor een beurs, interieur aankleding voor uw winkel. Zorg dat potentiële klanten overtuigd geraken.

Hebben jullie ook .... of .... ?

Wij kunnen niet alles opsommen wat we u kunnen aanbieden. Misschien heeft u specifieke wensen die we samen moeten bekijken. Neem gerust contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.